Tisztelt Schmitt Pál köztársasági elnök úr!

A legnagyobb tisztelettel adózva az Ön bölcsességének, elkötelezettségének, előrelátásának, ezúton biztosítjuk Önt szeretetünkről és rendíthetetlen bizalmunkról. Mint arról bizonyára már értesült, a szocialista restaurátorok szócsöve, a baloldali sajtó, ismét jól összehangolt, nemtelen támadást indított az Ön igen tisztelt személye ellen. A régi rend hívei továbbra golyózápor alatt tartják a kitartásunkat, és hintik közénk a lemondás, a beletörődés és a kishitűség magvait.

Támadják az Ön múltját és jelenét is. Belekötnek az Ön szakmai múltjába és kétségbe vonják tudását. Azt állítják, hogy az Ön múltja nem feddhetetlen és diplomáját is gyanús körülmények között kapta. Azt terjesztik, hogy egy bizonyos 964-es bírósági ügynek a kapcsán a Pesti Központi Kerületi Bíróság Önt négy hónap felfüggesztett börtönre ítélte foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, társadalmi tulajdon gondatlan rongálása miatt. Azt állítják, hogy Önnek, a fővárosi Astoria szálló igazgatóhelyetteseként  1976 és 1981 között köze lehetett a múlt rendszer állambiztonsági szolgálatához.  Szerintük Ön nem tud helyesen írni! Az ellenség, aki Magyarországot továbbra is az általuk teremtett mocsárba akarja tartani, azt állítja, hogy Ön nem tudja leírni helyesen azt a szót, hogy „álamfő”.

Minden vágyunk, hogy visszaszerezzük hazánkat a régi világ képviselőitől, és Magyarország végre azoké legyen, akik szeretik ezt az országot. A magyaroké!  Az ön személye a biztosíték arra, hogy végzetesen legyengült országunkban hatalmas hitünk által végre mások is nagynak láthatják hazánkat.

Tisztelettel kérjük Önt, vegye a régi rendszer talpnyalóit arra, hogy sportszerűen, szemtől-szembe mondják el minősíthetetlen rágalmaikat, hogy Önnek végre, igaz magyar hazafiként és nem utolsósorban olimpiai bajnokként módja és alkalma legyen elsöpörni alaptalan vádaskodásaikat Magyarország igazi rendszerváltozásának útjából!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr382758043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnRea 2011.03.22. 10:03:40

Én csak azt nem értem, hogy ha ezek a gaz alávalók, tudtak ezekről a dolgokról, miért csak most hozzák nyilvánosságra?
Mit tudnak még? Miért nem használják?
Ki zsarol kit? Kit mernek beáldozni és kiért?
süti beállítások módosítása