Kedvenc hozzászólásom

 2011.03.23. 08:33


„Ha a köztársasági elnök környezetében lévő munkatársak sem tudnak helyesen írni, - gondolom ők írják le számítógépen a leveleket -, meg kell őket tanítani, hogy használják a helyesírás ellenőrző programot. Továbbá, idősebb emberről lévén szó, a kézírása elnagyolt, több betűt is kihagyott, de a pici íráskezdemény azért látható. A hiányzó l és a betűk helye ki van hagyva, mintegy jelezve, hogy oda szánták. Kérek szépen több türelmet és elnézés mások hibáival szemben.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr212764140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeborahW. 2011.03.23. 19:12:47

Igen: és mikor a helyesírási hibákért elnézést kérő közleményt kiadták, abban volt további öt darab hiba! :D A reakció erre az volt: csak azért csinálták hogy felhívják a figyelmet a helyesírásra.. -.-" Ne fárasszanak már
süti beállítások módosítása