Így csicskáztat a kormány

 2011.03.22. 08:43

„A Földrajzinév-bizottság helyett ezentúl a kormány dönt a hivatalos földrajzi nevekről, ha ehhez kiemelt közérdek fűződik, tartalmazza a Magyar Közlöny hétfői számában megjelent kormányrendelet.”

Lehet, hogy nem értitek a lényeget. Akkor most elmondom röviden, lassan, szótagolva. Hazánkban nagy dolgokban a nép dönt. Kis dolgokban a Fidesz. Az országban minden rendben van, mióta nálunk a jogar, tehát csak iciri-piciri technikai problémák vannak, azok is elvétve.  Ha nagy problémákat látsz, akkor

1.      kishitű vagy tehát libsi, mert nem veszed észre, hogy az ország elindult a teljes megújulás útján!

2.      bedőlsz az ellenzéknek, tehát te sem vagy magyar!

A lényeg, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. A legkisebb ellenállás láttán tüzet nyitunk továbbra is, mindenre, ami mozog. A legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben visszavonásig!

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr112761325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása