El a kezekkel Lázártól!

 2011.01.25. 15:23

Ezért tart itt az ország. Van ugye egy lelkes, munkamániás fiatalember , aki végre rendbe teszi Hódmezővásárhely ügyeit, nem lesz persze könnyű, mert a vörös-libsik mindent kifosztottak-lenyúltak-letaroltak-elloptak-tönkretettek-elhazudtak-szétosztottak, és akkor a sajtónak az a legnagyobb gondja, hogy miért jár a Jancsi egy 450 lóerős Audi S8-sal. Mert megbízható autóra van szüksége!!!  Hová lenne a világ, ha csak amiatt, hogy az autója nem gyorsul rendesen, a Polgármester Úr lekésne mondjuk egy munkaebédet, és emiatt egy nagy beruházás nem valósulna meg a városban!  Abból is látszik, hogy Őt nem a pénz érdekli, hogy még a lakhatási hozzájárulásáról is lemondott!

Jó lenne, hogy ha most már nekiláthatnánk az érdemi munkának és nem a gáncsoskodók kötözködő kis piszlicsáré kérdéseire kéne koncentrálni.  Hagyják Lázár Jánost dolgozni, hiszen ő életének minden percével, energiájával hazája felemelkedését, népe sorsának jobbulását szolgálja!

46 év hazugság után hadd épüljön meg végre az az új politikai és gazdasági rendszer amelynek tartóoszlopai a munka, az otthon, a család, az egészség és a rend.

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr832612481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása