Megállapodott az unió kormánnyal a médiatörvényről avagy feltörölték a padlót az ügyefogyott és szerencsétlen magyar kormánnyal

A magyar kormány demokratikus elkötelezettségét végleg megkérdőjelezték, önbecsülését figyelmen kívül hagyták. A kormány nem verte vissza a támadást. A támadók a kormány érveit nevetségessé tették, figyelmen kívül hagyták, önbecsülése sérthetőségét nyilvánvalóvá tették. Elérkezett az a korszak, amikor Magyarország adathamisításokkal, hazugságokkal, hatalommal való visszaéléssel eljátszotta a nemzetközi megbecsülést. Ami történt, megtörtént. Azokra, akik ezt elkövették Magyarországgal, a felháborodott támadók megalázó vereséget mértek.  A magyar kormány kioktatást fogadott el egy több országból álló közösségtől, elfogadott egy nem magyart fölé rendelt ellenőrnek vagy felügyelőnek. Nehogy bárki félreértse a dolgot! Magyarországon csak azért van demokrácia, mert ezt Brüsszel kiköveteli a magyar kormánytól.

Ha mi állampolgárok a kormánynál gyorsabbak, bátrabbak, szervezettebbek vagyunk, és messzebbre tekintünk, akkor és csak akkor, a jövőben jelentős sikereket is elérhetünk. Ezért van szükség Magyarország megújulására, vagyis az ország alkotmányos átszervezésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr922665974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóspálcika 2011.02.16. 23:55:01

Áprilisba érve
És a félelemből határt kap a lét, kihullik a kosárból a megtermelt szemét.
Vizaalatti búvárok oxigénre várnak, termelnek a bezárt békegyárak.
Márciusi eszmék áprilisba érve, jelzik fényes lesz az érme.
Fizethető létek sora, kinyílik a bezárt ajtajú titkos szoba.
A vének elhiszik, mit az unokák mesélnek,
Jön a szabadság, újra csak henyélek.
Mert hitem az apai dolce farniente,
S ha ő az elvét mástól csente,
Én is ellopom attól az alaktól
Remélem ezért nem haragszol,
Mert tenni akarom én is a semmit,
Mikor az új lét dalra zendít
És lágy harmóniák ölelnek kőrül,
Akkor a csendem is ennek őrül.

inkompatibilis 2011.02.17. 07:57:35

@sóspálcika: édes kis sóspálcikám!ez az eddigi leghosszabb kommentem, ezúton szeretném megköszönni és a várom a továbbiakat!
L-t üdvözlöm! :)))
süti beállítások módosítása