Profizmus magyar módra

 2011.03.19. 14:32

Tegnap nagy dolgok történtek a József körúton. A baromi sok bank közül az egyikben, nevezetesen a Rákóczi téri OTP fiókban délután gyanús táskát észleltek az arra haladók.

Miután a kutya jelzett, a rendőrség határozottan a kezébe vette a dolgok irányítását. A nagy határozottság azt jelentette, hogy először a villamosok ugyanúgy közlekedtek, mintha nem észleltek volna gyanús táskát, csak éppen nem álltak meg a Rákóczi téri megállónál, így gondolom az esetleges robbanás esetén csak a villamos vége pörkölődött volna meg egy kicsit. Miután a csomag még gyanúsabb lett, a villamosok helyett már csak villamos pótló buszok közlekedtek a körúton, talán, hogy robbanás fennforgása esetén a buszok karosszériája jobban megvédje a polgárokat a detonációtól. Nekem mindenesetre nagyon gyanús az egész. Ha valóban fennállt a robbanás veszélye, akkor miért nem zárták le hermetikusan a Rákóczi teret? Az ismeretlen zsaroló, aki a valódi robbanószerkezetet tartalmazó táskát a bankfiókban hagyta, a harmincmilliós követelését tartalmazó levelet miért tette a bombát tartalmazó csomagba? Érti ezt valaki?

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr572752940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása