A játékosoknak ebben a játékban egyénileg, csapatban és szövetségben is meg kell méretniük magukat. A próba lényege az, hogy egy adott helyszínen kell kiállniuk, és egy rendkívül különleges feladatot kell megoldaniuk. Az a személy lehet a legsikeresebb és nyeri meg a tornát, aki felméri saját képességeit, és a legkiválóbbat hozza ki magából, s emellett játékostársaival is együtt tud vigadni a játék öröméért.

A játék időtartama: előreláthatóan  öt hét

A játék menete: A résztvevők, azaz a kalandorok a Parlamentben gyülekeznek, arra várva, hogy elkezdődjön az új Alkotmány megszavazása. A játékosok megkapják az ülésrendet és a felszólók névsorát. Ezután a csapattagok egyénileg döntik el, hogy milyen stratégiát használnak. A cél az, hogy éppen felszólaló párttársuk köré kell csoportosulni, amikor az illető éppen felszólal, és a parlamenti közvetítés során mindenképpen el kell terelni a figyelmet arról, hogy a széksorok üresen tátongnak. A csapattagoknak kötelességük egymást segíteni, ugyanakkor az kapja a legtöbb pontot, aki a legközelebb van az éppen felszólalóhoz, és aki a legtámogatóbb és leglelkesebb arcot vágja párttársának hozzászólása alatt. A játék során mindenki oda ül, ahova akar, minden eszköz megengedett a cél érdekében, a lényeg, hogy ne kerüljön nyilvánosságra. A játék végén plusz pontokat kap felszólaló képviselőtársától az, aki a legnagyobb biztonságot, a legtámogatóbb családi atmoszférát nyújtja számára.

Szerepek: Okos Nézésű, Unott, Lelkes, Hozzáértő, Lelkesen Bólogató, Yuppie, Bamba

(Az unott csak férfi lehet, a Lelkes csak nő, a többi bárki)

A legjobb játékos versenye (prima person): Aki a szerepéhez rendelt próbát, a legjobban végzi és a legtöbb fotón szerepel, a La Pampa nevű argentin steakhouse étteremben zártkörű bulin kihirdettetik, mint győztes és és tíz palack Gere-féle Kopár tulajdonosa lesz, mint a legtámogatóbb Okos Nézésű, Unott, Lelkes, Hozzáértő, Lelkesen Bólogató, Yuppie vagy  Bamba.

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr632774162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása