Nekünk annyi?

 2011.03.08. 09:33

Ha nem lesz forradalom, akkor nagyon úgy néz ki, hogy van bő három évük. Ehhez képest, enyhén szólva kaotikusnak tűnik a kormány működése. Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok, kapkodás, fejetlenség. Orbán megpróbálja hozni a figurát, de nem túlzok, ha azt mondom: sokat vesztett régi fényéből. Magabiztossága groteszkbe hajlik, lazasága erőltetett és úgy tűnik, semmit sem tud előhúzni a varázscilinderéből.

Mentségére szolgáljon, hogy nem rendelkezik semmilyen élettapasztalattal, hiszen egész életében csak politizált, így egyszerűen fogalma sincs a magyar valóságról.

Pár alapvető tévedése:

-         -  Magyarországon csak az nem dolgozik, aki nem akar

-          - A magyar állampolgárok mindenképpen szeretnék pillanatnyi jóérzésüket feláldozni a haza fejlődésének oltárán

-         -  A biztató statisztikáktól bárkinek jobb kedve lesz ebben az országban

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr882720901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása