Van abban valami költői, amikor Kárász Róbert Pokorni Zoltánnak beszélget a balneológiáról.  A szokásos idióta álderűs díszlet előtt két, a mai magyar társadalomban sikeresnek tekintett ember  beszélget rendkívül barátságosan egy sok embert érintő témáról.  Pokorni Zoltán a gyengébb felfogású (nem az ő álláspontján lévő) állampolgárok kedvéért egy igen egyszerű példával megvilágítja, hogy miért is van szükség a magyar felsőoktatás átalakítására.

 Azért kell új alapokra helyezni a felsőoktatást, mert példának okért miért finanszírozná a magyar állam a balneológia szakon (???) tanuló bálnákkal foglalkozni akaró fiatalok tovább- tanulását? Aki bálnákkal kapcsolatos diplomát akar, fizessen.  

Kárász Róberttől túl sokat senki sem vár, tekintve, hogy ő a TV2 Mokka című „szórakoztató” reggeli „műsorának” műsorvezetője. Égett ő már közel ekkorát, neki semmi sem ciki.  Pokorni Zoltán azonban politikus, pedagógus, országgyűlési képviselő, 1998 és 2001 között oktatási miniszter, 2001–2002-ben a Fidesz elnöke, 2006. október 1-jétől  Budapest XII. kerületének polgármestere.

Ez van.

Címkék: felsőoktatás pokorni mokka diploma miniszter zoltán balneológia

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr182693350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a-kis-herceg 2011.02.28. 12:56:55

"repül a bálna - érik a narancs - aki hülye az is marad..."
www.youtube.com/watch?v=8qKeVpxWWos
süti beállítások módosítása