Most már az egész ország láthatja, hogy miért kell bizonyos bizalmi állásokat pályáztatás nélkül betölteni. Gubcsi Lajosnak sem kéne a drága idejét felesleges dolgokra pazarolnia, ha normális körülmények között végezhetné rendkívül fontos munkáját és nem lenne körülvéve az ellenség szolgálatában álló besúgókkal. A HM Zrínyi Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatójaként Lajos lapkiadással, kiadványszerkesztéssel, rendezvényszervezéssel foglalkozik, valamint hozzá tartozik a tárca honlapjának szerkesztése. A napnál is világosabb, hogy Lajos kiemelten fontos tevékenységet folytat. Nemzetvédelmi szempontból rendkívül aggályos, hogy értelmetlen zagyvaságokkal zaklatják őt akkor, amikor az Európai Unió részéről alantas támadások érik az országot, amelyeket itthonról szerveznek a magyarok lejáratására. Igen, felállítatott egy szobrocskát a kertjében. És? Fogalmuk sincs egyeseknek, hogy milyen hülyén tud kinézni egy nagy kert szobor nélkül. A Kövér Laci, a Hende Csabi meg a többi haver (tábornokok, ezredesek, polgármesterek, művészek, mecénások) pedig eljöttek a szoboravatóra. Nincs abban semmi kivetnivaló. Abba kéne már hagyni ezt az állandó gáncsoskodást, megállítani végre az eluralkodó felelőtlen cselekvést, nekilátni az érdemi munkának. Hogy vessünk így véget a bolyongás korának? Hogy lábaljunk így ki az ingoványból? Hagyjuk végre, hogy Lajos tegye a dolgát és hozzájáruljon egy olyan rendszer építéséhez, amelyben a magyaroknak ismét olyan reményeik és céljaik lehetnek, amelyek naggyá tesznek egy nemzetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr392747068

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fel ne jelentsd Gubcsi Lajcsit!!!! 2011.03.18. 09:26:25

A tisztára mosott nyalizó. Ezzel a címmel jelent meg a rendszerváltás után az egykor kiszes és mszmp-s, ma fideszes szélkakas egyik disznósága, amit még a nyolcvanas évek közepén volt szíves elkövetni. Miért érdekes a tegnapi újság? Mert a dolgok kísér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása