"Több száz közlekedési szabálysértés süllyedt el érdemi intézkedés nélkül, derült ki két budapesti rendőr újraindult büntetőperéből. A szabálysértők között volt többek között Deutsch Tamás, Juszt László, Kaszás Attila és Demszky Gábor is. A vád szerint a két rendőr döntött ezekről az ügyekről, ők azonban felfelé mutogatnak."


Rá volt írva tollal, hogy Gergényi kéri

Megőrülök idegileg teljesen, amikor így elcsesznek dolgokat. Miért kell tollal ráírni? Hogy írásos bizonyíték maradjon? Ha már annyira rá akarják írni, írják baromi halványan ceruzával. Persze a profik nem írnak semmit. A másik gáz, hogy a két rendőr felfelé mutogat. Hol élnek ezek? Mutogatni mindig minden körülmények között lefelé érdemes! Nincs ezeknek ügyvédjük? Az igazságot semmiképpen sem szabad elmondani. A közlekedési szabálysértési - legtöbbször gyorshajtással kapcsolatos - határozatok elfektetésére pedig a „tévedésben voltak cselekményeik társadalomra veszélyes voltának felismerésében” teljesen rendben van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr62667314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akácmakác 2011.02.18. 08:43:25

„tévedésben voltak cselekményeik társadalomra veszélyes voltának felismerésében” - ezt mondatot megtanulom, mert nagyon hasznos tud lenni számos élethelyzetben. rájöttem, hogy eddig tévhitben éltem. azt gondoltam, hogy a törvény nem ismerése nem mentség arra, hogy megszegjük azt.

inkompatibilis 2011.02.19. 09:07:32

@akácmakác: kedves akácmakác, úgy érzem? Neked erősséged az írás és baromi intelligens vagy.:)de tényleg. Kíváncsi lennék az életkorodra.

inkompatibilis 2011.02.19. 09:08:32

kérdőjel helyett vessző

AnRea 2011.02.22. 08:09:11

Pedig tényleg szép mondat :)
süti beállítások módosítása