Rendőröket a BKV járműveire!

 2011.02.25. 09:58

Tisztelt Vitézy Dávid Igazgató Úr!

 

Elnézését kérem, hogy levelemmel ismeretlenül zavarom.

Régóta figyelemmel kísérem az Ön tevékenységét és mondhatom, nagyon szimpatikusnak találom az Ön fiatalságát, lendületességét és tenni akarását.  Máskülönben, ha megenged nekem egy személyes megjegyzést, rendkívül hasonlít a kisunokámra.

Sokat utazom BKV-val, így napi szinten tanúja vagyok az új rendelkezések áldásos hatásának. Amióta a közterületfelügyelőket is bevonták a jegyellenőrzésbe, a BKV járművein sokkal inkább biztonságban érzem magam és a bliccelők száma is nyilvánvalóan csökkent. Az mégiscsak borzasztó volt, hogy a sok bliccelő miatt kényszerültek Önök drasztikusan felemelni a jegy árát. Aki utazni akar, az fizessen. Ha pedig nincs pénze, ne vegye igénybe a BKV járművét! Gyalogoljon! Vagy maradjon otthon! És ne jöjjön nekem azzal, hogy vagy kenyeret vesz vagy jegyet!

Hogy teszünk rendet ebben az országban, ha teret engedünk az ilyen hozzáállásnak????

Sajnálatos módon azonban, mint azt Ön is bizonyára nagyon jól tudja, rendkívül sok javítanivaló van még a fizetési morálon. Nem egyszer vagyok szemtanúja annak, hogy nyilvánvalóan érvényes jegy és bérlet nélkül utaznak egyesek egy-egy megállót, így okozva hatalmas veszteséget a BKV-nak.

Ennek a problémának a kiküszöbölésére szerény véleményem szerint nem elegendő a jegyellenőrök és közterületfelügyelők alkalmazása. Javaslom, hogy minden egyes járműajtó mellé állítsanak rendőrt. Hogy ez ne rójon túl nagy terhet az amúgy is kifosztott államkasszára, javaslom rendőrtanulók bevetését e célra. Lehetne egy ún. „utazó rendőr” minden utazó egységen, aki felügyelné és irányítaná a rendvédelmi tanulók munkáját. Az ajtóknál álló rendőr tanulók és az utazó rendőr között mindenképpen biztosítani kell a megfelelő információáramlást, javaslom head-set alkalmazását e célra. A tanulókat a helyzet súlyossága miatt megfelelően fel kell fegyverezni, úgy mint: pisztoly, kézigránát, acélököl és természetesen sokkoló.

Amennyiben ezt a jogszabályok nem teszik lehetővé, MÓDOSÍTANI KELL AZOKAT!

Biztos vagyok benne, hogy javaslatom gyakorlatba való átültetése, nagymértékben és rendkívül pozitív módon befolyásolná a tisztességes magyar állampolgárok életérzését és a potyautasok fizetési morálját.

 

Remélve, hogy tanácsaimat megfogadja,

tisztelettel

 

Potch Bence

egy magyar ember, aki rendet akar ebben a káoszban

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr662689297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2011.02.28. 11:02:41

Meg tűzoltóbrigádot, mentőápolót és adóellenőrt is. Azután jöhetnek a kőfaragók és a balett táncosok is..

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2011.02.28. 11:03:49

Amúgy meg pont Vitézy az első olyan ejtőernyős aki az 'érdemein' túl valamennyit ért is a rá bízott dolgokhoz..
süti beállítások módosítása