"Olyan gigantikus, sátáni erőkkel kell megküzdeni, amelyekhez képest szinte mi nem is létezünk" - "...azon a maffiotikus politikai garnitúrán keresztül, amely éppen most bitorolja a kormányfői pozíciókat...". „…ma két Magyarország létezik, ahol a nemzet áll szemben egy szűk elittel, egy luxusbaloldallal, mely csak saját érdekeit tartja szem előtt.”

A lánglelkű vátesz csalhatatlanul és rendkívül érzékletesen vázolta a jövőt már évekkel ezelőtt. Egy icipici kis tévedés azonban mégis csak van a szövegben. A luxusbaloldal szóról van szó, de ennek a szónak is csak a második feléről. Annál a szónál valószínűleg kizökkent kicsinyég táltosi révüléséből. A szó helyesen így hangzik: luxuspolitikusok. Szívből remélem, hogy minden igaz magyar honfitársam kebelét, hozzám hasonlóan, fennkölt érzéssel tölti el a tudat, hogy ilyen tiszta szemű és szívű táltos szavaira figyelmezhetünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr232728084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása