Gyors hír

 2011.02.10. 09:12

Döntéshozó helyzetben lévő politikusok elesett, nincstelen embereket tartottak rabszolgasorban. Az elsőrendű vádlott valamint segítői aljas célból, sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése miatt állnak bíróság elé a közeljövőben.

A vádlottak - februári elfogásuk óta előzetes letartóztatásban vannak –rendkívül rossz körülmények között tartották a sértetteket, akiket lelkileg megaláztak, szellemileg megnyomorítottak, emberi méltóságukban megsértettek.

Az ügyben az elsőrendű vádlott nem tett vallomást a bírósági tárgyalás első napján. Azt azonban kijelentette, hogy nem tartja magát bűnösnek, mindig is hazája felemelkedését tartotta szem előtt és nem tehet arról, hogy a nagy álmok megvalósítása néha áldozatokat követel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr672650969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása