Matricasimogató

 2011.02.28. 21:08

Ha ezt sem értékelik, az emberek, akkor semmit. Nemcsak új munkahelyeket teremt a kormány, hanem egy merőben új, Magyarországon eddig nem létező munkakört. Matricasimogató. Az ellenzék évek alatt nem tett ennyit az asztalra. Mi lesz még itt! Hiszen csak most kezdtek igazán neki a munkának!  Ráadásul ez a munkakör nem kíván meg semmilyen szakképzettséget, nyelvtudást. Nyilvánvaló, hogy a rendkívül hátrányos helyzetben lévő, munkát vállalni akarók érdekeit tartották szem előtt a BKV illetékesei, amikor a nagy szakértelemmel (szánt szándékkal nem megfelelő ragasztóréteggel ellátott) matricákat kihelyeztették a megállókba.

A oktatásügy rendkívül gyorsan reagált a kialakult helyzetre. Egy hetes "matricasimogató" tanfolyamokat indít, amelyeken a több mint egy éve munkát kereső személyek ingyenesen vehetnek részt.

A képzést támogató nonprofit kft. igazgatója szerint: "Mindig nagy öröm látni, hogy egy rászorult élete végre révbe ér. Értelmes, hasznos munka, hosszú távon való tervezés, hatalmas távlatok. Ezért dolgozunk mindannyian. Örülök, hogy segíthettem."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr992699514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása