A kormány nem elmulasztott, hanem elmúlasztott egy uniós határidőt.

Tudatosan nem jogharmonizálta és ültette át az Európai Unió harmadik energetikai szabályozási csomagját.

A szakértő kormány szakértő vezetésével Magyarország a magyarság fennmaradásáért vívja önvédelmi harcát, mindent elkövet azért, hogy az önkényuralmi államszövetségektől független, szabadságában élő állam legyen.

Senki sem akadályozhatja meg, hogy országunk lakosai végre szerves egységet alkotva szeretetben, boldogságban és biztonságban élhessenek.

Különben is, miért tenné a kormány önként és dalolva egyszerűbbé és gyorsabbá a fogyasztóknak a szolgáltatóváltást, és miért függetlenítené a piacszabályozást és a piacfelügyeletet kormányzattól? Miért mondana le önként arról a jogáról, hogy az általános energiapolitikai elvek meghatározásán túlmenően is beleavatkozzon a hatóságok piacszabályozó és piacfelügyeleti hatásköreibe.

 

 

   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inkompatibilis.blog.hu/api/trackback/id/tr52709107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása